Over Ons

Wie zijn wij

Stichting Maak het Verschil is opgericht in Februari 2013 met als doel het verbeteren van het welzijn van zowel mens als dier door het doen van zowel geldelijke giften als giften in natura. Het initiatief tot het oprichten van deze stichting kwam van de kinderen van Frederik Smits van Oyen, die samen de Raad van Toezicht van de stichting vormen. Momenteel bestaat de Raad van Toezicht uit vier personen. Het bestuur van de stichting bestaat uit de meerderjarige kinderen van de familie. Ook het bestuur van de stichting bestaat uit vier personen.

Missie en Visie

Visie: Een wereld zonder pijn, marteling en tekortkoming voor zowel dier als mens.

Missie: Door middel van giften de levensomstandigheden van zowel dier als mens in het algemeen verbeteren binnen de komende tien jaar.